Comas, quatre generacions construint una firma

Des de 1914 realitzant obres de totes les grandàries i tipologies, arribem a la conclusió que el nostre secret no és un altre que envoltar-se de bons professionals, utilitzar materials de bona qualitat i complir les exigències dels clients que ens contracten. Tot això és possible gràcies a un equip professional que duu a terme tots i cadascun dels projectes realitzats per Comas Constructora amb un control exhaustiu i precís, treballant conjuntament amb arquitectes de reconegut prestigi, creant espais d’avantguarda, complint sempre amb totes les normatives de seguretat i salut en el treball.

Comas. Obres amb firma

Les nostres tipologies d’obres

Edificació

Els projectes dedicats a habitatges com a pisos apartaments, xalets, edificis plurifamiliars, centres esportius i educatius.

Coneix-les

Obra Civil-Enginyeria

Els espais d’accés públic com són viaris, places, parcs, passejos, aparcaments així com zones industrials, ferroviàries i mediambientals.

Coneix-les

Rehabilitació

Els edificis històrics o catalogats, amb finalitats culturals o socials, intervencions en possessions, palaus, monestirs, fundacions.

Coneix-les

Serveis

Serveis de manteniment de zones enjardinades, públiques, transport de materials tant pesats com lleugers amb flota pròpia de vehicles.

Coneix-les